Osta

Varaa

Tutustu

Ota yhteyttä

Palvelut

Lady tarjoaa sinulle kaiken tarvittavan liikuntaan ja hyvinvointiin!

Neurosonic on divaani, joka lähettää matalataajuista värähtelyä kehoon ja auttaa käyttäjää saavuttamaan meditaation kaltaisen tilan mekaanisesti. Neurosonicia käytetään stressin ja uniongelmien lievittämiseen sekä palautumiseen. Lisäksi sillä on positiivisia vaikutuksia aineenvaihduntaan, ja aktivoivalla ohjelmalla se voi herättää kehon lisäämällä vireystilaa. Suosittelemme lämpimästi ottamaan päivään "minikatkoja", ja Neurosonic tarjoaa siihen erinomaisen mahdollisuuden. Asettuminen divaanille mukavasti pötkölle, kuulokkeiden laittaminen korville ja rentoutuminen on avain hyvinvointiin!

Neurosonicia voit käyttää ajanvarauksella, sen käyttöoikeus kuuluu kaikkiin kortteihin automaattisesti.


Ei enää aikatauluongelmia treenin suhteen! Meiltä löydät kaksi virtuaalisalia, joissa voit osallistua suosikkitunneillesi milloin tahansa. Lisäksi kuukausittaiset asiakkaamme saavat käyttöönsä kotitreenisivuston, joka kulkee mukanasi minne ikinä menetkin.

Virtuaalisalimme sijaitsevat keskuksen alakerrassa. Yksi virtuaalisali on samassa tilassa spinningpyörien kanssa ja toinen yläkerran jumppasalissa. Virtuaalijärjestelmät ovat käytettävissäsi aina, joten voit osallistua jumppiin ohjattujen tuntien ulkopuolellakin. Järjestelmä on helppokäyttöinen – valitset vain ruudulta haluamasi jumpat ja ne käynnistyvät automaattisesti. Tarvittaessa henkilökuntamme auttaa sinut alkuun.

Kotitreenivalikoimastamme löydät satoja treenivideoita, jotka voit tehdä kotona. Ne ovat oiva vaihtoehto kiireisiin päiviin, kun et ehdi salille tai ryhmäliikuntaan. Voit katsoa treenivideoita mistä tahansa laitteesta, jossa on internetyhteys – täydellinen myös lomamatkoille!

Pääset kotitreenisivustolle helposti verkkosivujemme yläreunasta kohdasta "Kirjaudu". Ensimmäisellä kirjautumiskerralla sinun tarvitsee vain rekisteröityä.


Infrapunasaunan vaikutukset ulottuvat syvemmälle kuin perinteisen saunan, ja se tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon treenistä palautumiseen. Monille matalampi lämpötila tuntuu miellyttävämmältä kuin perinteisen saunan kuumuus.

Ladylla on kolme infrapunasaunaa, jotka ovat asiakkaidemme vapaassa käytössä ilman ajanvarausta, myös tutustumisjakson aikana!

Infrapunasaunan hyödyt:

 • Edistää treenistä palautumista
 • Virkistää mieltä ja kehoa
 • Tehostaa aineenvaihduntaa
 • Lievittää lihaskipuja
 • Parantaa ääreisverenkiertoa

Saunan käyttöohjeet:

 • Suositeltu saunomisaika on 30-45 minuuttia.
 • Saunan voi laittaa päälle itse.
 • Sopiva lämpötila on 45-60 astetta – ei korkeampi!
 • Käytä ympärilläsi pyyhettä ja lisäksi peflettiä.
 • Muista ottaa mukaasi vesipullo.
 • Rentoudu ja nauti hetkestä saunassa!"

Lapsiparkkimme palvelee Ladyn asiakkaita ajanvarauksella maanantaista torstaihin klo 17-19:30. Parkkiin ovat tervetulleita kaikki yli 1 -vuotiaat lapset äidin treenin ajaksi. Paikalla on aina henkilökunnan jäsen viihdyttämässä ja seuraamassa lasten leikkejä. Voit varata lapsellesi hoitopaikan 30 minuutin ja 2,5 tunnin välille ja paikan lunastat vastaanoton päätteeltä samalla tavalla kuin osallistut jumppatunneille. Huomaathan, että lapsiparkin paikkamäärää on rajattu turvallisuussyistä.

Lapsiparkin alue on myös vapaassa käytössä lapsiparkin palveluaikojen ulkopuolella, mutta tällöin vanhempi on vastuussa lapsesta. Lisäksi vanhempi voi ottaa lapsen mukaan yläkerran virtuaalisaliin. Muistathan kuitenkin, että tilat on aina jätettävä siistiin kuntoon käytön jälkeen!


Tarjoamme yli 60 -vuotiaille naisille (meidän kesken IKINUORET LADYT) edullisemmat treenikortit ja omia jumppatunteja, joiden sisältö on suunniteltu parantamaan ja ylläpitämään ikääntyvän kehon toimintakykyä. Jumpissa tehdään monipuolisesti lihaskuntoa, kehonhallintaa ja aerobista harjoittelua. Ikinuoret Ladyt 60+ tunteja pääset kokeilemaan tutustumispassilla.


Ikinuoret Ladyt 60+ jumpat

Tiistaisin klo 11:15 Ikinuoret Ladyt 45' / Pirkko

Torstaisin klo 11:15 Ikinuoret Ladyt 45' / FysioLink

Perjantaisin klo 11:00 Ikinuoret Ladyt kiertoharjoittelu kuntosalilla 60' / Fysiolink

Ja suosittelemme lämpimästi myös kaikkia muita aamutunteja! Sopivia tunteja löytyy joka arki-aamulta. Mukaan tunneille pääset päiväkortilla, kertamaksulla sekä tutustumispassilla.


Personal Training -palveluitamme täydentää Fysiolinkin fysioterapiapalvelut Ladyn yläkerrassa. Tutustu yhteistyökumppanimme palveluihin täältä.