Osta

Varaa

Tutustu

Ota yhteyttä

Jäsensivusto

Lihaskuntotunnit

Monipuolisia lihaskuntotunteja koko kropalle meidän ikiomien ohjaajien johdolla! Osalle tunneista tarvitset välineitä ja osan tunneista pystyt tekemään kehon omalla painolla.

Liikkuvat tunnit

Hiki pintaan tanssien, stepaten tai vaikkapa 30 minuutin HIIT-tunnilla!

Alta löydät myös Extra-tunteja sekä Potpurit. Extratunteina: Tonin Intervallitreeni 30', Minnan Cardiotreeni 45', Sinin keppijumppa 30' & tuolijumppa 30', Meijun Powerpilates 45', Tonin kuntokarate 60', Tonin jalkatreeni 45'.

Kehonhuoltotunnit

Tervetuloa huoltamaan kehoasi monipuolisten kehonhuoltotuntiemme parissa. Ammattilaisten ohjaamat kehoa ja mieltä hellivät tunnit saatavillasi missä ja milloin tahansa- ihania treenihetkiä!

20min jumpat

Erilaisia 20 minuutin tunteja, joita voit näppärästi yhdistää muihin treeneihisi, tehdä taukojumppana työpäiviesi keskellä tai tehdä niinä päivinä kuin sinulla on kiire etkä ehdi tekemään tunnin tai 45 minuutin treeniä. Lyhytkin treeni on parempi kuin kokonaan tekemättä jätetty treeni.

Kehonpainotunnit

Näitä tunteja pystyt tekemään täysin ilman välineitä. Osalle tunneista tarvitset maton / alustan, mutta et muuta. Monipuolisia ja tehokkaita treenejä oman kehosi painolla.