Osta

Varaa

Tutustu

Ota yhteyttä

Uusi järjestelmä käytössä!

Olemme siirtyneet uuteen Wisegym-käyttöjärjestelmään tänään 14.5. Asiakkaille on lähtenyt tarkemmat ohjeet uuteen järjestelmään rekisteröitymiseen sähköpostitse. Jos et ole saanut postia, olethan yhteydessä jarvenpaa@ladysalus.fi. Ole myös yhteydessä, mikäli haluat vaihtaa käyttäjätunnukseksesi toisen sähköpostiosoitteen, johon olet ohjeet saanut.

Rekisteröityminen ei ole pakollista kulkuoikeuden kannalta, ovi aukeaa ihan normaaliin tapaan vanhalla kulkuavaimella. Rekisteröityminen tarvitaan, mikäli haluat varata paikkoja ryhmäliikuntaan ja / tai siirtyä käyttämään applikaatiota. Uusi applikaatio mahdollistaa varaukset mutta myös oven avaamisen, eli fyysistä avainta ei enää tarvita. Voit ladata applikaation (Wisegym) sovelluskaupasta, poislukien Huawein puhelimet, jotka eivät tue sovellusta. Tuntivaraukset onnistuvat edelleen myös täältä uusilta nettisivuiltamme, saman rekisteröitymisen tehtyäsi. Rekisteröidy ja jatkossa kirjaudu etusivun oikeasta yläkulmasta sisään tehdäksesi varauksen.

Varauksia voi tehdä heti rekisteröitymisen jälkeen, varaukset tehdään seuraavasti:

  1. Rekisteröidy
  2. Kirjaudu sisään
  3. Siirry ryhmäliikuntakalenteriin applikaatiossa tai verkkosivuilla
  4. Valitse haluamasi tunti
  5. Paina varaa
  6. Peruutus samasta paikasta viimeistään 2h ennen tunnin alkua


Autamme mielellämme ongelmatilanteissa, joten olethan yhteydessä matalalla kynnyksellä! Ja samalla toivomme teiltä ymmärrystä, että itsekin opettelemme uutta samanaikaisesti.