Osta

Varaa

Tutustu

Ota yhteyttä

Ryhmäliikunta

Parempaa kuntoa ja tasapainoisempaa arkea ryhmäliikuntatunneilla


Tule mukaan voimaan hyvin ryhmäliikuntatunneillemme! Tarjoamme tunteja monipuolisesti jokaisena viikonpäivänä. Viikkoaikataulusta löytyy niin lihaskuntoa, tanssia, hikeä kuin kehonhuoltoa - olit sitten vasta-alkaja tai kokenut jumppari. Voit osallistua tunneille joustavasti yhdistelmäkortilla, tutustumispassilla tai kertamaksulla. Suosittelemme ennakkovarausta verkkosivujen tai applikaation kautta. Muistathan myös kuitata paikan saapuessasi tunnille!

Huomioithan, että Ladyt 60+ tunnit ovat suunniteltu erityisesti yli 60 -vuotiaille naisille, mutta älä anna nimen hämätä - hiki tulee taatusti!


Voit tehdä varauksen alla olevan kalenterin kautta, kirjauduthan ensin sisään yläreunan valikosta.
Suosituimmat ryhmäliikuntakortit

Ryhmäliikuntatuntien varaukset

Voit varata ryhmäliikuntatunteja aktiivisella yhdistelmäkortilla 14vrk etukäteen. Yhtäaikaisesti voimassa voi olla 12 varausta. Jonopaikkoja voi olla rajaton määrä. Paikka tunnille lunastetaan applikaatiosta tai vastaanoton päätteeltä, myös ennakkoon varatut paikat. Varattu paikka tulee lunastaa viimeistään 5min ennen tunnin alkua, jonka jälkeen se vapautuu seuraavalle ja varaus katsotaan saapumattomaksi.

Mikäli estyt saapumasta varaamallesi tunnille, peruutus tulee tehdä viimeistään 2h ennen tunnin alkua. Kaksi perumatonta/saapumatonta varausta kuukauden aikajaksolla johtaa 14 vuorokauden varausjäähyyn.


Lihaskuntoa kehittävät ja kiinteyttävät tunnit

Core
Keskivartaloa muokkaava ja vahvistava tunti. Tunnilla treenataan monipuolisesti keskivartalon lihaksia kehon omalla painolla sekä mahdollisesti välineitä apuna käyttäen. Tunti sopii kaikille.

Kahvakuula (tauolla kesän)
Kahvakuula on toiminnallinen treeni, joka vaikuttaa koko kehoon. Kahvakuula on lihaskuntoharjoittelua, mutta nostaa sykettä suoritusjaksoilla tehokkaasti. Tunti on tiukka, mutta sopii myös kunnonkohottajille.

Muokkaus
Muokkaus tunnilla tehdään helppoja, mutta tehokkaita lihaskuntoliikkeitä sekä nostetaan sykettä, jokainen oman kuntotasonsa mukaan. Liikkeet tehdään kehon omalla painolla sekä välineitä apuna käyttäen. Tunti sopii kaikille.

Vahva ylävartalo
Vahva ylävartalo-tunti on täsmätunti ylävartalolle, jossa käytetään välineitä sekä omaa kehonpainoa. Tunnilla vahvistetaan selän, rintakehän, hartioiden ja käsivarsien lihaksia tehokkailla ja yksinkertaisilla liikkeillä.

Lady Fit
Lady Fit on lihaskuntoharjoittelua kiertoharjoittelun tapaan, mutta jokainen tekee omalla paikallaan liikkeet. Liikkeitä toistetaan aina minuutin työjaksoissa omaan vauhtiin. Tunnin alussa on lyhyt lämmittely ja lopussa palauttavat venyttelyt.

Tunti kehittää lihasvoimaa jos otat isommat painot liikkeisiin ja teet vähemmän toistoja minuutin aikana. Kevyemmillä vastuksilla tehtynä teet todennäköisesti reippaammin toistoja, ja treeni kehittää enemmän aerobista kuntoa. Työosuudessa on mukana myös pari aerobista, sykettä enemmän nostavaa liikettä.

Ikinuoret Ladyt (tauolla kesän)
Ikinuoret Ladyt 60+ tunti on oma liikuntaryhmä yli 60-vuotiaille naisille. Tunnilla kehitetään erityisesti lihasvoimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa, kukin oman jaksamisensa mukaan. Tunnin jälkeen kahvitellaan porukalla

Kuntosalilla kiertoharjoittelu
Kiertoharjoittelu on tarkoitettu kaiken ikäisille asiakkaillemme ja tunti pidetään kuntosalilla. Tunnilla tehdään lihaskuntoharjoittelua kuntosalilaitteilla sekä vapailla painoilla. Perjantain kiertoharjoittelu on suunnattu yli 60-vuotiaille ja sitä ohjaa FysioLinkin fysioterapeutti.

BODYPUMP®
BODYPUMP® on Les Millsin lisenssiunti, jossa käytetään levytankoa ja -painoja. Tunnin aikana treenaat kaikki kehon suurimmat lihasryhmät. Jokainen valitsee omat painonsa, jolloin voit seurata kehittymistäsi ja asettaa itsellesi tavoitteita. Ei sisällä askelsarjoja.

Toiminnallinen treeni (tauolla toistaiseksi)
Toiminnallisen treenin tunti on monipuolinen tunti, joka kehittää kokonaisvaltaista kehonhallintaa, voimakestävyyttä sekä liikkuvuutta. Treenissä käytetään välineitä sekä tehdään liikkeitä omalla kehonpainolla. Tunti on tarkoitettu edistyneille treenaajille, jotka eivät pelkää treenata itseään sopivasti haastaen.

RVP
Reisi-vatsa-pakara! Kaikille sopivalla tunnilla liikkeet ovat helppoja ja kohdistuvat reisiin, vatsaan ja pakaroihin. Liikkeissä voidaan käyttään kehon oman painon lisäksi välineitä.

Vahva ylävartalo
Vahva ylävartalo-tunti on täsmätunti ylävartalolle, jossa käytetään välineitä sekä omaa kehonpainoa. Tunnilla vahvistetaan selän, rintakehän, hartioiden ja käsivarsien lihaksia tehokkailla ja yksinkertaisilla liikkeillä. Tunnin kesto 30min.


Kuntoa ja kestävyyttä kehittävät tunnit

BODYSTEP®
Les Mills BODYSTEP®on energinen ja iloinen tunti, joka parantaa kuntoa, ponnistusvoimaa ja koordinaatiota. Tunnilla askellat Step –laudalle inspiroivan musiikin tahdissa, laudan tason voit säätää oman kuntosi mukaan.

BODYCOMBAT®
BODYCOMBAT® on energinen itsepuolustuslajeihin perustuva tunti, jonka liikkeet ovat saaneet vaikutteita karatesta, taekwondosta, capoierasta, nyrkkeilystä ja Muay thai –tekniikoista. Tunnilla jokainen taistelee kuviteltua vastustajaa vastaan. Intensiivinen tehotreeni.

Iisi Spinning
Iisi Spinning on kevyt sisäpyöräilytunti, josta vasta-alkajankin on helppo aloittaa. Tunti kehittää ja ylläpitää peruskuntoa – toimii myös palauttavana harjoituksena kokeneemmalle polkijalle. Tunnilla keskitytään oikeaan ja turvalliseen pyöräilytekniikkaan. Tunti on kuntoa ja kestävyyttä kehittävä.

Syke Spinning
Syke Spinning kehittää peruskuntoa ja kestävyyttä. Tunnilla keskitytään oikeaan ja turvalliseen pyöräilytekniikkaan. Tunnilla opitaan myös tunnistamaan ja polkemaan eri sykealueilla – peruskestävyys, vauhtikestävyys, maksimikestävyys. Näin tunnin sisällä on vaihtelua eri sykealueilla ja tunti pysyy erittäin mielekkäänä.

Porrastreenit

Rampakan rappusissa personal trainer Toni Nybergin johdolla. Mukaan tunnille tarvitset hyvät lenkkarit, juomapullon sekä ulkoliikuntaan soveltuvat vaatteet. Varaa paikka tunnille etukäteen Wisegym palvelun kautta. Lähetämme paikan varanneille sähköpostia, jos tunti joudutaan perumaan.


Tanssitunnit

AfroDance
AfroDance on täydellinen yhdistelmä treeniä ja tanssia! Suuret, vapaat ja luonnolliset liikkeet tarjoavat mahtavan fyysisen treenin samalla kun saat sisäistä energiaa, rentoudut ja unohdat arjen. Sekoitus erilaisista afrikkalaisista tanssityyleistä helpolla koreografialla. Tunnilla tanssitaan paljain jaloin. Tunti sopii kaikille.

Dance
Dance- tunti on vauhdikas tanssitunti, jossa lämmittelyn jälkeen tehdään yksi tai useampi tanssisarja. Tyylilajit vaihtelevat tunnilla. Tärkeintä ei ole tekniikka, vaan tanssin riemu. Tunti sopii erityisesti tanssia harrastaneille tai harrastaville.

Iisi Dance

Iisi Dance- tunti on tanssitunti, jossa lämmittelyn jälkeen tehdään yksi tai useampi tanssisarja. Tyylilajit vaihtelevat tunnilla. Tärkeintä ei ole tekniikka, vaan tanssin riemu. Tunti sopii tanssista kiinnostuneille. Tunti on perjantain Dancea helpompi.

Kuntotanssi (tauolla kesän)
Kuntotanssi on hauskaa ja hikistä tanssiliikuntaa! Tunnilla tanssitaan musiikkikappale kerrallaan mm. humpan, jenkan, rockin, salsan, cha cha, polkan tai bachatan tahdissa. Tälle tunnille et tarvitse lainkaan aikaisempaa tanssikokemusta, siksi tunti sopiikin kaikille ikää ja kuntoa katsomatta. Tunnin lopuksi lyhyet venyttelyt.

Lattarit
Anna letkeiden lattarirytmien hurmata ja viedä mukanaan! Tällä tunnilla pääset tutustumaan eri lattaritansseihin, kuten salsa, samba, cha cha, reggaeton ja rumba. Alkulämmittelyiden jälkeen rakennamme pala kerrallaan 2-3 tanssityyliin mukaansatempaavat sarjat.

Zumba
ZUMBA® on kaloreita kuluttava tanssitunti, joka on yhtä aikaa tehokas, hauska ja mukaansatempaava. Tunnin ajatuksena on liikunnan ilo ja liikkeiden helppous. Menevän musiikin tahdissa tanssiessa arjen huolet unohtuvat. Tunnin kesto 45 min.


Kehoa ja mieltä huoltavat tunnit

BODYBALANCE®
Les Mills BODYBALANCE® on joogaan, tai chiin ja pilatekseen pohjautuva kehon ja mielen tunti. Tunti kehittää liikkuvuutta, tasapainoa ja voimaa sekä opettaa rentoutumaan kiireenkin keskellä.

Yin jooga
Yin joogassa haetaan tasapainoa ja pysähtymistä kaiken dynaamisen tekemisen ja kiireen keskellä. Yin joogan perusperiaatteena on harjoituksen tekeminen lempeästi omaa kehoa kuunnellen. Lihakset saavat olla mahdollisimman rentoina, jolloin vaikutus kohdistuu sidekudoksiin. Venytykset ovat pitkiä, useita minuutteja kestäviä, sillä sidekudokset tarvitsevat aikaa venyäkseen. Erityisesti kylmänä vuodenaikana suositeltavaa on pukea ylleen pitkähihainen pusero ja sukat ettei tule kylmä.

FasciaMethod
FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä. FasciaMe - tunti koostuu myofaskiaalisesta liikkuvuusharjoittelusta, dynaamisesta täsmävenyttelystä kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelusta ja turvallisesta faskiakäsittelystä pallolla.

Kehonhuolto & rullaus (tauolla kesän)
Tunnilla tehdään monipuolisesti kehon liikkuvuutta ja notkeutta parantavia liikkeitä kehon omalla painolla ja putkirullaa apuna käyttäen. Todella hyvä tunti kun tarvitset rauhoittumista arjen kiireistä sekä parantaa palautumista liikunnan kuormituksesta. Tunti sopii ehdottomasti kaikille.

Kehonhuolto + core
Kehonhuoltotunti aloitetaan helpoilla koko kehoa lämmittävillä ja valmistavilla liikkeillä. Tunnilla voidaan käyttää venytyksiin sekä avaaviin liikkeisiin keppejä, putkirullaa, lacrosse- palloa, jooga- venytyksiä sekä muita dynaamisia venytyksiä sekä avaavia liikkeitä. Tunnin lopuksi tehdään myös corea (keskivartaloa) vahvistavia liikkeitä. Tunti sopii kaikille.

Pilates
Pilates on syviä lihaksia vahvistava kehonhallintatunti ja opettaa liikkumaan fysiologisesti oikein. Tunnin harjoitteet napakoittavat keskivartaloa, parantavat ryhtiä ja edistävät kehonhallintaa. Pilates sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille liikkujille.

Tule kokeilemaan Ladya!

Tilaa itsellesi tutustumispassi ja kokeile miten treeni meillä sujuu

Lue lisää

Hinnasto

Valitse omaan arkeesi sopiva treenikortti ja tee liikkumisesta itsellesi helppoa

Lue lisää