Osta

Varaa

Tutustu

Ota yhteyttä

Ladyn kesäkortit nyt myynnissä! ☀️

Kesä on parasta aikaa treenata, sillä:
- lomalla ollessa on hyvin aikaa treenata!
- valoisana vuodenaikana on virtaa treenata!
- sisätiloissamme on kuumalla säälläkin miellyttävän viileää treenata!
- lisäksi kesäkortin saa todella edulliseen hintaan!

Kesäkorttitarjouksemme ovat:

2kk kesäkortti 99€

Sisältää kaikkien palveluidemme rajoituksettoman käytön 2kk ajan ostopäivästä. Kortti on yhdistelmäkortti, eli pääset sekä salille että jumppiin. Lisäksi käytössäsi on kaikki muut hyvinvointipalvelumme! Kortti päättyy automaattisesti 2kk:n jälkeen.

3kk kesäkortti 149€

Sisältää kaikkien palveluidemme rajoituksettoman käytön 3kk ajan ostopäivästä. Kortti on yhdistelmäkortti, eli pääset sekä salille että jumppiin. Lisäksi käytössäsi on kaikki muut hyvinvointipalvelumme! Kortti päättyy automaattisesti 3kk:n jälkeen.

10x kortti 89€

10-kerran kortilla treenaat 10 kertaa joko kuntosalilla tai ryhmäliikunnassa, eli kortti on yhdistelmäkortti. Lisäksi on tietysti oikeus käyttää virtuaalisalejamme sekä kaikkia hyvinvointipalveluitamme käynnin yhteydessä. Kortti on voimassa 3kk ostopäivästä.

Uuden järjestelmävaihdon kunniaksi saat nyt lisäksi vielä avainkortin/aktivoinnin kaupan päälle 0€ (norm 15€).

Kesäkorttitarjoukset ovat myynnissä 15.5.-3.6.2024. Hanki omasi joko Ladylta vastaanoton aukioloaikoina (ma 15-19, ti-to 10-12 & 15-19 sekä la 10-12) tai verkkokaupastamme! Kesäkorttitarjoukset koskevat uusia asiakkaita (ei voimassa olevaa jäsenyyttä). Mikäli vanhalla kertakortillasi on vielä kertoja käyttämättä, voidaan jäljellä olevat kerrat siirtää ostoksen yhteydessä uudelle kertakortille ja voimassaoloaika on uuden kertakortin mukainen.